Читај ми!

Бранимо злато у 2013

Председник Одбојкашког савеза Србије Александар Боричић оценио је да је 2012. одржан континуитет успеха, а да је у 2013. главни циљ одбрана две европске титуле.

"Иако смо се надали бољим резултатима, ову годину можемо да оценимо као успешном јер смо одржали континуитет освајања медаља. Следећа година биће пуна изазова, међу којима је и одбрана европских титула наше две сениорске репрезентације", рекао је Боричић на новогодишњем коктелу у хотелу "Метропол".

Он је нагласио да је српска одбојка остала високо позиционирана у свету.

"Наша федерација је међу шест најјачих у свету, уз Русију, Италију, Пољску, Бразил и Јапан", рекао је Боричић.

Министарка омладине и спорта Алиса Марић истакла је да је одбојка у Србији "светао пример снажне спортске организације".

"Одбојка је пример како се уз ентузијазам и визију ствара снажна организација. Овај спорт је међу најпопуларнијима међу омладином управо због тога што не спава на ловорикама", истакла је ресорни министар.

ОС је на свечаности доделио трофеје "Наша будућност" кадеткињама Слађани Мирковић и Мини Поповић, чланицама наше јуниорске репрезентације која је на првенству Европе освојила сребрну медаљу.

Специјалне плакете ОС добили су: Дејан Јовановић, Александар Бићанин, Горан Ћато, Мирослав Ристић, Зорица Бијелић, Иван Пековић, Милета Аџић, Зоран Аврамовић и Ненад Голијанин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара