Читај ми!

Без илузија о победи

Црвено-беле не гаје илузије о победи над Динамом, али ће се трудити да намуче руски тим. Звезда ће дочекати Динамо у уторак од 18.00 у хали Шумице у Београду.

Тренер одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић не верује у победу његове екипе над Динамом из Москве у четвртом колу Групе Ф Лиге шампиона, али сматра да може да намучи руски тим.  

"На нама је да им пружимо бољи отпор него у Москви, што неће бити лако. Желим да се моје играчице више потруде у овом мечу и да нам онај сет из Москве да полет и позитивну енергију. Не гајимо илузије да можемо да их победимо, али верујемо да можемо да их намучимо више него у првом мечу", рекао је Павличевић.

 

Средњи блокер Звезде Јована Стевановић истакла је да ће она и њене саиграчице покушати "да украду искуство" од одбојкашица Динама.

"Добро је што играмо против искусне екипе од које можемо да украдемо то искуство. Мораћемо да дамо све од себе и надам се да ћемо да их победимо, а не да им узмемо само сет као у Москви. Играмо на нашем терену и надамо се да ћемо уз подршку навијача имати добру забаву и играти добру одбојку", истакла је Јована Стевановић.

Тренер Динама Светлана Илић рекла је да Звезда не треба да страхује од њене екипе.

"Звезда има веома младу екипу, која не треба да страхује од моје екипе, јер ће њихов велики таленат ускоро доћи до изражаја. Када су на терену не треба да се плаше грба Динама, већ да размишљају само о својој игри и да се боре", рекла је Светлана Илић.

"У овај меч улазимо максимално професионално и наше обавезе у клубу налажу да не можемо да се задовољимо само просласком у наредни ток такмичења. Наш план је да одемо на завршни турнир Лиге шампиона", додала је она.

Одбојкашица Динама Наташа Осмокровић оценила је да Звезда има младу и перспективну екипу.

"Звезда је врло млада екипа и сигурна сам да оне могу да пруже бољи отпор него у Москви јер играју код куће", казала је хрватска одбојкашица.

Звезда ће дочекати Динамо у уторак од 18.00 у хали Шумице у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво