Читај ми!

Динамо је фаворит

Тренер одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић рекао је да је Динамо из Москве фаворит, али да је за његове играчице најбитније да пруже достојан отпор у утакмици трећег кола Групе Ф Лиге шампиона. Утакмица између Динама из Москве и Црвене звезде играће се у четвртак у 17 часова.

"Динамо је одлична екипа и из године у годину се појачавају. Они су екипа која рачуна да дође до фајнал-фора или пак освоје. Ми морамо да наставимо како смо одиграли прву утакмицу против Локомотиве (Баку). И врло је битно да пружимо добар отпор Динаму", рекао је Павличевић новинарима у Београду.

Техничарка Звезде Јулија Миловиц истакла је да их очекује веома тежак меч и да морају да буду стрпљиве против московске екипе.

"Динамо је скоро најбољи тим на свету, биће веома тешко и морамо да идемо корак по корак, да не журимо. Пружићемо максимум и видећемо шта ће бити", казала је Миловиц.

Либеро београдског тима Теодора Пушић рекла је да веома добро познају екипу Динама и да ће пружити максимум да дођу до доброг резултата.

"Играли смо прошле године са њима и знамо да су изузетно добра екипа, даћемо све о себе да направимо добар резултат", закључила је Пушић.

Утакмица између Динама из Москве и Црвене звезде играће се у четвртак у 17.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво