У полуфиналу Евролиге против Бугарске

Женска одбојкашка репрезентација Србије у полуфиналу Евролиге играће против селекције Бугарске, саопштила је Европска одбојкашка конфедерација.

Утакмица између Србије, троструког и јединог победника овог такмичења и Бугарске одиграће се у четвртак 5. јула од 15 сати у Карловим Варима у Чешкој.

Три сата касније у другом полуфиналу састаће се Чешка и Холандија.

Србија је до сада у Евролиги одиграла укупно 54 утакмице, уз сјајан скор од 51 победу и три пораза. Последњи пут Српкиње су поражене поражене 26. јуна 2010. године у Суботици, управо од Бугарске. Од тада до данас, забележиле су 34 узастопне победе.

Финалисти Евролиге обезбедиће учешће на Гран прију наредне године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије