Читај ми!

Максимално у Евролиги

Одбојкашице оствариле и 11. победу у Евролиги и задржале су максималан учинак. Србија рутински савладала Мађарску са 3:0. Сутра у трећем колу против домаће селекције Румуније, меч почиње у 18.30.

Женска одбојкашка репрезентација Србије савладала је данас у Пјатра Немцу селекцију Мађарске са 3:0 (25:22, 25:17, 25: 14), у утакмици другог кола четвртог викенда Евролиге. Одбојкашицама Србије то је 11. победа и задржале су максималан учинак у овом такмичењу.

Тренер репрезентације Ратко Павличевић после убедљиве победе, 11. узастопне ове сезоне, похвалио је допринос млађих играчица:

"Значајно је што су нешто младје девојке, јуниорске репрезентативке играле цео меч. Један период су веома добро тренирале, сад су и играле и надам се да ће то имати континуитет. Никог не бих истицао, јер су све девојке имајући у виду рад који је иза нас доста добро одиграле", рекао је Павличевић.

Једна од оних које су "положиле испит" Наташа Чикириз обећала је још боље партије у наставку сезоне.

"Драго ми је што смо наставили низ. Надам се да смо искористиле шансу. Мадјарице су пружиле солидан отпор, али задовољна сам како смо одиграли и надам се да ће бити још боље", рекла је Чикириз.

Стандардна репрезентативка Милена Рашић открила је да Србија жели на фајнал-фор без пораза.

"Било је знатно боље него синоћ против Шпаније. Видело се да и младе девојке могу да држе концентарацију од самог почетка. Срећна сам због 11. узастопне победе и верујем да ћемо тако издррзазати до краја и отици на фајнал-фор без пораза", поручила је Рашићева.

Србија сутра у последњем мечу четвртог викенда Евролиге од 18.30 игра против селекције Румуније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво