Читај ми!

Можемо до четвртфинала

Владо Петковић оценио је да наш тим може да избори пласман у четвртфинале Олимпијских игара. Нема више никаквих калкулација, то је 12 најбољих репрезентација на свету, сви живе и раде због Олимпијских игара, рекао је Петковић.

Техничар одбојкашке репрезентације Србије Владо Петковић оценио је да наш тим може да избори пласман у четвртфинале Олимпијских игара.

Србија ће у Лондону играти у Б групи против селекција САД, Туниса, Немачке, Бразила и Русије.

"Нема више никаквих калкулација, то је 12 најбољих репрезентација на свету, сви живе и раде због Олимпијских игара. Први меч играмо против актуелног шампиона, САД, сатнице су чудне, али како свима тако и нама. Мораћемо да се прилагодимо условима", рекао је Петковић.

Најбољи српски одбојкаши тренутно се налазе у Калињинграду, где их од петка до недеље очекују утакмице трећег турнира А групе Светске лиге.

"Ако желимо да се домогнемо завршног турнира Светске лиге морамо да одиграмо све три утакмице добро. Русија је под великом притиском, играју на домаћем терену и желе да се домогну фајнал - сикса. Мислим да можемо направимо изненађење и добијемо две утакмице, а затим шансу тражимо у Новом Саду", додао је Петковић.

Селектор одбојкаша Игор Колаковић рекао је да је задовољан жребом у Лондону.

"Милсим да је жреб добар, први дан играмо против САД, не свиђа ми се што су мечеви са Тунисом и Немачком нешто раније по сатници, али такве су околности на ОИ. Најважније је да изборимо четвртфинале, а то највероватније можемо да остваримо у прва три меча", рекао је Колаковић.

Сениори Србије ће прву утакмицу у Калињинграду одиграти у петак, 22. јуна, против Кубе од 15.30 сати, дан касније противник је Русија (18.15), а у недељу Јапан (15.30).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара