Читај ми!

Одбојкаши надиграли Јапанце

Нова победа подмлађене селекције Србије на турниру у Доминиканској републици. Савладана је селекција Јапана са 3:0 по сетовима 25:21, 25:23, 25:23, у утакмици 3. кола Групе А другог турнира овогодишње Светске лиге.

Други викенд Светске лиге у Санто Домингу наша селекција је завршила са две победе, Русија 3:1 и Јапан и једним поразом од Кубе 0:3. Трећи турнир Групе А играће се у Каљининграду, од 22. до 24. јуна, а четврти у Новом Саду, од 28. до 30. јуна.

Подмлаени сениори Србије пружили су још једну добру партију у Санто Домингу и савладали Јапан максималним резултатом. Изабраници Игора Колаковића су били бољи ривал током сва три сета и практично нису дозволили Јапанцима да угрозе вођство и коначан тријумф.

Најефикаснији играч победничког тима био је Урош Ковачевић са 14 поена, а истакли су се још Бојан Јанић и Саша Старовић са по 10.

Србија: У. Ковачевић (14), Јанић (10), Терзић, Вујић, Митић (4), Рашић (5), Докић, Атанасијевић (1), Старовић (10), Брђовић, Лисинац (6), Петрић.

Јапан: Усами, Сузуки (6), Јамамото, Томимацу (7), Танабе, Мацумото, Јамамура, Шимицу (17), Фукузава (9), Ишиђима (5), Јонејама (2), Кондох (1).

Тренер Колаковић може бити задовољан игром на ова три меча. Млади играчи који су добили прилику за доказивање у најјачој конкурецији оправдали су указано поверење и без респекта према противнику одиграли мечеве. Наша селекција добила је још неколико нових играча на које може да се рачуна за предстојеће изазове који су пред нашом селекцијом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара