Читај ми!

Наш циљ је завршница

Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић сматра да престижно такмичење као што је Гран при никако не може да буде само припрема за Олимпијске игре, већ је битан и резултат.

"Гран при не сме да буде само припрема, јер не може да се игра половично, већ пуном снагом у сваком сету и мечу. Имамо одговорност да одиграмо најбоље, без обзира на то што је олимпијска година. Ово је престижно такмичење, на којем учествују најбоље екипе", рекао је Терзић новинарима у београдском хотелу "М".

Он је додао да је циљ екипе да се пласира на завршни турнир (Фајнал сикс) Гран прија.

"Стање у екипи није добро. Састав диктирају многе ствари, нажалост, код нас то су повреде и умор. Ипак, то је присутно и код осталих репрезентација. Наступићемо са 12 играчица које су биле у Пољској и надамо се да ће се ускоро прикључити и оне које се опорављају од повреда", навео је Терзић.

Капитен Србије Јована Бракочевић радује се што ће Београд први пут бити домаћин такмичења као што је Гран при и нада се да ће Србија забележити све три победе.

"Форма није на нивоу као на Европском првенству, када је цела екипа бриљирала, што је и нормално. Приоритет су ОИ и ове утакмице ће нам послужити за подизање форме за Лондон". рекла је Бракочевићева.

Србија је на првом турниру у Лођу забележила једну победу и два пораза.

Прву утакмицу Србија игра у петак од 16.50 у хали Пионир против Аргентине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије