Читај ми!

Тешке групе за Лондон

Против Бразила и САД у обе конкуренције. Светска одбојкака федерација саопштила је саставе група на Олимпијским играма у Лондону у обе конкуренције. Одбојкашице у изузетно тешкој групи, неће бити лакше ни момцима.

Утисак је да је снага по групама неравномерно распоређена. ФИВБ ипак имала своје критеријуме у саставу група за олимпијски турнир. Нашим одбојкашицама и одбојкашима предстоји да се добро припреме и темпирају форму за старт турнира како би успели да изборе пласман у четвртфинале.

У конкуренцији одбојкашица, Србија ће играти у Б групи са САД, Бразилом, Кином, Турском и Корејом, док ће у А групи играти Велика Британија, Јапан, Италија, Русија, Доминиканска Република и Алжир.

У конкуренцији одбојкаша, Србија ће играти такође у Б групи са Бразилом, Русијом, САД, Немачком и Тунисом, док су у А групи Велика Британија, Италија, Пољска, Аргентина, Бугарска и Аустралија.

По четири селекције из сваке групе избориће пласман у четвртфинале. Одбојкаки турнири на Олимпијским играма у Лондону 2012. године одиграће се у дворани Ерлс Корт (15.000 места) од 28. јула до 12. августа.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије