Читај ми!

Побеђене и Мађарице

Максималан учинак наших одбојкашица на турниру у Мађарској. Подмлађена женска сениорска репрезентација Србије остварила је шесту победу у 4. Европској лиги 2012. Србија је у Будимпешти, у последњем, 3. колу ИИ турнира А групе, савладала Мађарску са 3:1, по сетовима 25:18, 25:14, 16:25 и 25:19, после 91 минута игре.

Младе српске одбојкашице савладале су у Будимпешти и Мађарску, у утакмици у којој су, осим трећег сета, изабранице Ратка Павличевића одлично одиграле и биле далеко квалитетнији ривал од домаћина.

У првом сету, Србија је водила са 8:3, односно 16:10 на техничким тајм - аутима, да би у финишу потпуно сломила отпор домаћина за коначних 25:18 и 1:0 у сетовима.

У другом сету Србија је била још убедљивија, нарочито после другог техничког одмора, на којем је било 16:9 за Србију, када су изабранице Ратка Павличевића препустиле само пет поена ривалу за коначних 25:14 и 2:0 у сетовима.

У треће сету је дошло до опуштања у редовима одбојкашица Србије, што је Мађарска искористила и прилично убедљиво добила сет са 25:16.

Све што су пропустиле у трећем, одбојкашице Србије су искористиле у четвртом сету и после силовитог почетка и вођства од 8:2, па 16:10, било је јасно да ће славити са 3:1. У завршници, Мађарска је успела да ублажи пораз, али само до коначних 25:19 и 3:1 за Србију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара