Жреб за Куп ЦЕВ

Четири одбојкашке екипе из Србије играће наредне сезоне против тимова из Аустрије, док ће се Војводина супроставити Локомотиви Харков из Украјине, одлучено је жребом у седишту Европске одбојкашке конфедерације у Луксембургу.

Одбојкашице Тента из Обреновца играће у шеснаестини финала Купа ЦЕВ 2013. против Аске Биролебен Линца из Аустрије, 24. и 31. октобра. Први меч биће одигран у Обреновцу, а реванш у Линцу.

У случају несупеха, ТЕНТ ће такмичење наставити у шеснаестини финала Купа изазивача.

У Купу ЦЕВ 2013. године у мушкој конкуренцији, новосадска Војводина ће у шеснаестини финала (24. и 31. октобра) играти против Локомотиве Харков из Украјине.

Први меч на програму је у Новом Саду, а реванш у Харкову.

Одбојкашице Колубаре из Лазаревца ће у 2. колу Купа изазивача 2013. играти против УВЦ Холдинг Граца из Аустрије (14. и 21. новембар).

У Купу изазивача у мушкој конкуренцији, Раднички из Крагујевца такмичење почиње у 2. колу (14. - 21. новембар) против Хипо Амштетена из Аустрије.

Други представник Србије у Купу изазивача, Млади радник из Пожаревца, играће у 2. колу против Унион Арбесбаха из Аустрије. Први меч биће одигран у Пожаревцу, а реванш у Аустрији.

Србију ће у Лиги шампиона 2013. године представљати Црвена звезда, у обе конкуренције, а жреб за најквалитетније европско клупско такмичење обавиће се 29. јуна у Бечу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије