Стрпљиво до победе

Играли смо са пуно концентрације и енергије, што је јако битно за овакве мечеве. Показало се да је сваки меч за нас квалификациони. Били смо стрпљиви, играли квалитетно и показали завидан однос. Радује ме ова игра пред наредне мечеве, већ сутрашњи меч против Порторика ће бити важан као и овај данашњи, рекао је селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић.

Селектор одбојкаша Србије Игор Колаковић рекао је да је екипа у победи над Аустралијом одиграла стрпљиво и показала да ће у завршници квалификација за Олимпијске игре подићи форму на још виши ниво.

Одбојкаши Србије су јутрос на турниру у Токију савладали Аустралију са 3:0 и значајно се приближили пласману на ОИ.

"Играли смо са пуно концентрације и енергије, што је јако битно за овакве мечеве. Показало се да је сваки меч за нас квалификациони. Били смо стрпљиви, играли квалитетно и показали завидан однос. Радује ме ова игра пред наредне мечеве, већ сутрашњи меч против Порторика ће бити важан као и овај данашњи", рекао је Колаковић после меча.

Србија у досадашњем току турнира има максималан учинак од четири победе.

"Знали смо да ћемо се овом победом осамити на првом месту. Супер смо играли у свим елементима, затворили смо њихова два најбоља нападача. Ово је веома значајно, са сутрашњом победом Лондон је јако близу", рекао је средњи блокер Марко Подрашчанин.

Његов колега Драган Станковић казао је да је цела екипа била свесна шта носи меч са Аустралијом.

"Остали смо усамљени на челу. Имамо још три меча, од којих су два нешто лакша. Морамо да спустимо лопту и сачекамо да се турнир заврши. Надам се да ћемо и стура против Порторика завршити посао у три сета", закључио је Станковић.

Утакмица петог кола квалификационог олимпијског турнира Србија - Порторико игра се сутра од 6.30 по нашем времену у Токију.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара