Читај ми!

Смечоване и Румунке

Одбојкашице забележиле и трећу узастопну победу на првом турниру Европске лиге. Србија је у Суботици савладала Румунију са 3:1 и турнир завршила на првом месту. Други турнир игра се следеће недеље у Будимпешти.

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је вечерас у Суботици Румунију са 3:1 и тако забележила трећу узастопну победу на првом турниру Европске лиге. Резултат по сетовима био је 27:25, 25:16, 22:25, 25:15.

Србија је тако први турнир завршила на првом месту, са све три победе. Друга је Шпанија са два тријумфа, затим следи Румунија и на крају Мађарска, која није освојила ниједан бод.

Славила је Србија против Румуније, али није приказала игру као против Мађарске и Шпаније. Изабранице Зорана Терзића су одлично одиграле у другом сету, док су у првом успеле да стигну предност Румунки у финишу. Трећи сет је заслужено припао Румунији, док је у четвртом сету Србија контролисала резултат и успела да у завршници сломи отпор ривала и меч добије са 3:1.

СРБИЈА: МИХАЈЛОВИЋ, ЖИВКОВИЋ (3), МАЛЕШЕВИЋ (15), РАДЕНКОВИЋ, ВЕСОВИЋ (10), ВЕЉКОВИЋ, БЈЕЛИЦА (18), НИНКОВИЋ (14), РАШИЋ (15), ЋЕБИЋ, СТАРОВИЋ (2), БЛАГОЈЕВИЋ. ТРЕНЕРИ: ЗОРАН ТЕРЗИЋ И БРАНКО КОВАЧЕВИЋ.

РУМУНИЈА: БУЗ, РОГОЖИНАРУ (15), ЈОСЕФ, КАРБУНЕАНУ (2), МОЛДОВАН (5), РАДУ (6), КАПЕЛОВИЈЕС (6), МИКЛЕА, СТАНЧИЈУ, ПРИСТАВУ, МУРЕШАН (15), ОЊЕЈЕКВЕ (3). ТРЕНЕРИ: АТАНАС ПЕТРОВ И БОГДАН ПАУЛ.

Други турнир игра се следеће недеље у Будимпешти. Србија такмичење почиње у петак, 8. јуна у 16.00 против Румуније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара