Читај ми!

Терзић задовољан игром

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је да је задовољан победом, али и игром коју су његове изабранице пружиле против Јужне Кореје.

"Задовољни смо због победе јер нас она оставља у трци за пласман на Олимпијске игре. Много важније од тога је што смо почели да играмо и неки ствари долазе на своје. Надам се да ћемо тај ниво игре подизати из утакмице у утакмицу, а онда би и резултат требало да дође", рекао је Терзић.

Техничар Србије Маја Огњеновић сматра да национални тим може да игра још боље.

"Мислим да смо коначно дошле до жељене игре. Показали смо да можемо да играмо боље. Верујем да ћемо у среду против Кубанки то показати. И даље смо у борби за Лондон и надам се да ћемо тај крајњи циљ испунити", рекла је Огњеновићева.

"Ово је прва утакмица коју смо одиграли на нашем нивоу. Надам се да ћемо се потрудити да га одржимо. Знале смо колико је важна ова утакмица. Показале смо да можемо да будемо праве када је најтеже. Верујем да ћемо тако наставити, јер нам је то потребно", рекла је Бракочевићева.

 

Сенку на данашњи трујумф бацила је повреда Милене Рашић, која је повредила скочни зглоб.

Наредни противник најбољим српским одбојкашицама на турниру Интерконтиненталних квалификација за Олимпијске игре је репрезентација Кубе, са којом се састрају сутра од 9 ујутру по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије