Читај ми!

Оваква игра нам улива наду

Селектор одбојкаша Србије Игор Колаковић, након победе над Кубом, верује у боља издања репрезентације и њен напредак.

"Нисмо још на потребном нивоу, али правимо помаке из дана у дан. Имали смо проблем са сервисом, али смо ипак победили захваљујући изузетно дисциплинованој одбрани. Морамо да будемо задовољни, играо је и Старовић који нам је дао доста сигурности. Надам се да ћемо из дана у дан изглети боље", казао је Колаковић после меча.

Србија је јутрос у јапанском граду Хамамацуу савладала Кубу са 3:1 и то јој је прва победа у овогодишњој Светској лиги.

"Много нам значи ова победа, јер смо први пут добили једног од фаворита. Ово је био веома квалитетан меч, надам се да ћемо наставити у истом ритму", рекао је либеро Никола Росић.

Селекција Србије у ноћи између суботе и недеље, од шест сати ујутру, у трећем колу игра против Јапана.

"Коначно смо пружили фину игру. Почели смо доста добро, имали смо пад у другом сету што се дешавало и раније. Срећом, вратили смо се и одиграли најбоље што можемо. Срећан сам због победе и боље игре", закључио је примач Милош Никић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво