Читај ми!

Сузана у Азербејџану

Либеро одбојкашке репрезентације Србије Сузана Ћебић играће следеће сезоне за шампиона Азербејџана клуб Рабита из Бакуа. То је екипа која има велике амбиције у Лиги шампиона.

Сузана је истакла да је за њу, као репрезентативку, добро то што је већ у мају, на почетку репрезентативне сезоне, пронашла клуб који јој одговара, а чија је понуда била изузетна. "Потписала сам једногодишњи уговор са Рабитом, који има амбиције у Лиги шампиона, у којој је прошле године био финалиста", рекла је Сузана Ћебић.

"Заиста је понуда овог клуба дошла у правом тренутку. Претходне две године играла сам у немачком Зулу, у коме ми је било лепо и у коме сам имала одличне услове за рад. Ипак, дошло је време да променим средину и да будем у клубу са већим амбицијама у најјачем европском такмичењу", казала је Сузана Ћебић.

Према њеним речима, растерећеност по питању клуба за њу је добра и зато што ће ове године бити веома густ распоред за тим Србије, који чекају квалификације за Олимпијске игре у Лондону, престижно такмичење Гран при, па потом и саме Игре.

Сузана Ћебић рођена је 1984. године у Косјерићу, а до сада је играла за Јединство из Ужица, шпански клуб Тенерифе, румунски Галаци и немачки Зул.

У репрезентативној каријери освојила је бронзу на Светском првеству 2006. године, сребро на Европском шампионату 2007, као и злато на ЕП прошле године у Београду. Такође, има и бронзу са првог учешћа Србије у Гран прију прошле године.

Била је проглашена за најбољег либера СП 2006, као и за најбољег либера на ЕП прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије