Србија поклекла пред Бугарском

Одбојкашка селекција Србије поразом је почела квалификације за Олимпијски турнир. Од наше селекције, прилично убедљиво, били су бољи Бугари, иначе домаћин квалификационог турнира. Крајњи резултат сусрета био је 3:0 за домаћина, по сетовима 25:22, 25:16 и 25:23.

Мушка одбојкашка репрезентација Србије изгубила је вечерас од Бугарске са 3:0 (25:22, 25:16, 25:23) у другом колу А групе квалификационог олимпијског турнира у Софији.

Бугари су овом победом направили велики корак ка пласману у полуфинале турнира, док је Србија забележила први пораз на такмичењу.

Изабраници Игора Колаковића јуче су у првом колу били слободни, а у четвртак их очекује дуел са селекцијом Шпаније.

Мало тога је функционисало данас у игри репрезентације Србије, која није личила на званичног шампиона Европе.

Ослабљени одсуством Ивана Миљковића, који се недавно повукао из репрезентације, одбојкаши Србије "изгорели" су пред 12 хиљада бугарских навијача у хали Армејец.

Српски одбојкаши су само у завршници последњег сета пружили какав-такав отпор домаћину, а током целог меча имали су проблеме у сервису, блоку и пријему.

Предвођени одличним Матејом Казијским, домаћи одбојкаши играли су сигурно и добро током већег дела меча и њихова победа није могла да дође у питање.

Раније данас селекција Шпаније лако је савладала Словенију са 3:0.

Две првопласиране екипе из обе групе играће у полуфиналу квалификационог олимпијског турнира. Визу за Лондон избориће само победник турнира у Софији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије