Читај ми!

Преко Софије у Лондон

Пред златним одбојкашима је нови изазов. Битка Лондон. Пут на Олимпијске игре води преко квалификационог турнира у Бугарској. Колаковић је одредио играче на које рачуна. Шампиони Европе морају да покажу своју снагу на мини ЕП где само “шампион” иде на ОИ. Противници наших одбојкаша у групи А су Бугарска, Шпанија и Словенија. Турнир се игра у Дворани “Армејац” од 8. до 13. маја.

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић одредио је играче за олимпијски квалификациони турнир у Бугарској. Турнир ће се играти од 8. до 13. маја у Софији.

На списку се налазе:

Техничари: Владо Петковић, Михајло Митић,
коректори: Саша Старовић, Александар Атанасијевић,
либеро: Никола Росић,
блокери:Драган Станковић, Марко Подрашчанин, Милан Рашић,
примачи: Бојан Јанић, Никола Ковачевић, Милош Никић, Милош Терзић.

Сениори Србије играће у А групи турнира Континенталних квалификација за ОИ 2012. са Бугарском, Шпанијом и Словенијом, док ће у Б групи играти Италија, Немачка, Финска и Словачка.

Србија ће првог дана турнира бити слободна, а први меч ће одиграти 9. маја против Бугарске од 20,45 часова по локалном, односно 19,45 часова по нашем времену. Другу утакмицу Србија ће одгирати 10. маја против Шпаније од 17,30 (16,30) часова. Последњи ривал Србији у А групи биће Словенија, 11. маја од 14,30 (13,30) часова.

Пласман на Олимпијске игре у Лондону избориће само победник турнира.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво