Читај ми!

Старовић: Несрећан пораз

Селектор одбојкашица Зоран Терзић незадовољан како су наше репрезентативке одиграле завршницу сетова. Сања Старовић сматра да смо несрећно изгубили од Пољске и очекује да екипа напредује до квалификационог турнира у Јапану.

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је данас да се нада да ће се форма његовог тима подићи до следећег квалификационог турнира за Олимпијске игре.

"Видећемо каква ће даље бити ситуација, колико ће играчице подићи форму до Јапана и надам се да ће бити боље", рекао је Терзић после пораза од Пољске са 3:2, којим је Србија у групној фази завршила турнир Европских квалификација у Турској.

"Утакмица је показала неке наше слабости у вези са начином на који играмо и шта нам недостаје, што се тиче играчког потенцијала. Са повређеним играчима другачије бисмо играли", додао је Терзић.

Он је истакао да је Србија у појединим тренуцима на турниру добро играла, али да је проблем у завршници сетова.

"У појединим периодима мечева смо имали добре ствари, али смо завршнице играли слабије од противника и зато смо на разлику изгубили велики број сетова", закључио је Терзић.

Сања Старовић је истакла да је српска селекција играла растерећено у мечу са Пољском.

"Несрећно смо изгубиле. Играле смо растерећеније јер нисмо имали шта да изгубимо. Битан нам је континуитет игара до следећег турнира", рекла је Старовићева.

Средњи блокер Нађа Нинковић рекла је да што пре треба да се заборави турнир у Турској.

"Одиграле смо добру утакмицу. Жао нам је што нисмо победиле, али треба да заборавимо овај турнир и припремимо се за Јапан јер нам је то последња шанса да се квалификујемо на Олимпијске игре", изјавила је Нађа Нинковић.

Изабранице селектора Зорана Терзића последњу шансу да се пласирају на овогодишње Олимпијске игре имаће на турниру у Јапану, од 19. до 27. маја. Са тог такичења у Лондон ће ићи три репрезентације.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво