Читај ми!

Звезда повела у финалу плеј-офа

Одбојкашице Црвене звезде савладале су у Београду екипу суботичког Спартака са 3:2 (20:25, 25:22, 25:21, 23:25, 15:9), па су повеле са 1:0 у финалној серији плеј-фа првенства Србије. Наредна утакмица серије која се игра до три победе на програму је 7. априла, такође у Београду.

Црвена звезда је после велике борбе у пет сетова, дошла до победе и успешно стартовала у финалној серији плеј-офа против суботичког НИС Спартака.

Да је концентрација црвено-белих, али и стрпљење било боље у завршници четвртог сета, меч би већ тада био завршен. Овако изабранице Ратка Павличевића до коначног тријумфа стигле су у тај-бреку. Голубице, очито да су изгореле у жељи, те су током меча правиле серије грешака, што им је и донело овакав епилог.

Од самог старта меча Суботичанке су знатно храбрије ушле у сет, доминирале су Адела Хелић и Татјана Матић које ни у једном тренутку нису дозволиле противнику да се разигра. Већ код 16:11 и 23:16 за Голубице било је јасно да ће гошће повести 1:0. 

У наставку меча Радуловићева је прорадила, упослила је све нападаче, знатно храбрија је била и Милица Кубура због чега је Звезда стигла до предности (16:12 и 20:16, а недуго потом и до изједначења - 25:22.

Звезда је отворила трећи период вођством (6:1), али се Спартак у завршници вратио у игру (18:18). Ипак, Ракић и Кецман, уз сјајне сервисе Стевановићеве вратиле су сигурност и предност свом тиму - 25:21. 

У четвртом сету резултатска клацкалица трајала је до 23:23, али овога пута Звезда је била та која није имала стрпљења, па су Суботичанке избориле пети сет - 25:23. У рулет сету Звезда је наметнула своју игру, млада Милица Кубура у тандему са Ракићевом и Кецмановом донела је Звезди предност од 8:5, 12:6, да би црвено-беле блоком Стевановићеве стигле и до коначне победе - 15:9.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара