Читај ми!

Звезда боља у дербију

Црвена звезда је у финалу плеј-офа, Партизан је остао без круне. То је епилог сјајне полуфиналне серије која је завршена победом "црвено-белих" против вечитог ривала у мајсторици. Први дуел финалне серије игра се 5. априла.

Одбојкаши Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа првенства Србије пошто су вечерас у петом одлучујућем мечу полуфиналне серије савладали екипу градског ривала Партизана са 3:1 (25:20, 21:25, 25:21, 25:21).

Црвено-бели су у серији која је играна до три победе тријумфовали укупним резултатом 3:2. Црвена звезда ће у финалу плеј-офа играти против новосадске Војводине, која је такође после мајсторице елиминисала крагујевачки Раднички (3:2).

Као и у четвртом мечу, лош пријем је скупо коштао црно-беле. Овога пута Мијаиловић и другови су томе додали и огроман број сервис грешака, чак осам их је било у првом сету! У таквом односу снага Звезди је остало само да игра дисциплиновано, буде стрпљива и да полако прави разлику.

Више нерава имали су Звездини играчи. Одличну ролу у завршници меча имао је средњак Ћелић, који је сва два блока и једним нападом донео свом тиму три поена вишка (23:20), а недуго потом Петковић је искористио другу меч лопту за финале - 25:21.

Прва утакмица финалне серије на програму је 5. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се