Туча уместо славља

Навијачи Фенербахчеа жестоко су се потукли са полицијом на истанбулском аеродрому на дочеку одбојкашица које су овојиле Лигу шампиона. У тучи најгоре прошла 12-годишња девојчица, која је сломила ногу. Очевици тврде да је полиција изазвала инцидент када је ударила навијача који је хтео једној од одбојкашица да поклони шал.

Дочек је требало да буде величанствен када су навијачи Фенербахчеа дошли на истанбулски аеродром да поздраве одбојкашице свог клуба које су постале шампиони Европе.

Уместо славља, виђен је жесток окршај полиције и навијача, у којем је најгоре прошла девојчица којој је један полицијац сломио ногу.

Према тврдњи једне од играчица Фехербахчеа Наз Адемир, за инцидент је одговорна полиција.

"Видела сам својим очима како полиција удара навијача који је покушао да нам поклони шал. Тако је све почело, није било никаквих провокација пре тога", написала је Адемирова на свом Твитер профилу.

Она је рекла да су се играчице такође нагутале сузавца који су користили полицајци у окршају са присталицама Фенера.

После инцидената навијачи овог клуба позвали су шефа полиције у том граду да поднесе оставку.

Иначе, Фенербахче је тријумфовао у финалу Лиге шампиона над Каном са 3:0 у сетовима. Утакмица је одиграна у главном граду Азербејџана Бакуу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се