Читај ми!

Звезда се не предаје

Вечити настављају дуел. Одбојкаши Црвене звезде савладали су екипу градског ривала Партизана са 3:2 (25:20, 21:25, 25:11, 21:25, 16:14) и у полуфиналној серији плеј-офа првенства Србије смањили вођство противника на 2:1. Наредни дуел је 29. марта.

Нови меч, и поново велика борба. Овога пута, више среће и концентрације у петом сету имали су црвено-бели и стигли до заслуженог тријумфа. И трећи полуфинали дуел вечитих завршен је истим резултатом, 3:2.

Партизан је претходна два меча добио истим резултатом (3:2), а у серији која се игра до три победе наредна утакмица је на програму 29. марта. Евентуални пети сусрет предвиђен је за 1. април.

У другом полуфиналу плеј-офа крагујевачки Раднички је синоћ у Новом Саду победио домаћу Војводину (3:2) и повео у серији са 2:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се