Читај ми!

Куп Србије

Воша и Млади Радник за трофеј

Одбојкаши Војводине пласирали су се у финале завршног турнира Купа Србије, пошто су у Новом Саду савладали Партизан са 3:2. Млади радник такође изборио финале Купа. Финална утакмица игра се сутра од 18 сати у Спенсу.

Војводина НС Семе је први финалиста 47. Купа Србије за одбојкаше. Војводина НС Семе је вечерас, у првом полуфиналу, савладала Партизан Термоелектро са 3:2, по сетовима 25:20, 23:25, 18:25, 25:23 и 15:12, после 126 минута игре.

Утакмицу у Малој сали СПЦ Војводина у Новом Саду посматрало је 1800 гледалаца, а судили су Мирко Јанковић и Горан Градински.

У фантастичној атмосфери препуне Мале дворане СПЕНС-а, Војводина НС Семе и Партизан Термоелктро су одиграли изванредну утакмицу, препуну преокрета и лепих потеза.

Меч је био изједначен током више од два часа игре, а екипе су се током сетова смењивале у вођству. Почетак меча је припао Београђанима, да би ипак Новосађани у финишу стигли до преокрета и вођства од 1:0. Узвратио је Партизан Термоелектро и после узбудљиве завршнице успео да изједначи на 1:1. У трећем сету, црно - бели су држали контроле игре од почетка и заслужено повели са 2:1. Узвратила је Војводина НС Семе на исти начин, прецизнијом и смиренијом игром у финишу четвртог сета за изједначење на 2:2. Почетак одлучујућег сета припао је Новосађанима, да би Партизан Термоелектро на промену страна отишао са поеном предности (8:7). У узбудљивој завршпници, коју је 1800 гледалаца дочекало на ногама, Новосађани су успели да славе и пласирају се у финале.

Одбојкаши Младог радника из Пожаревца пласирали су се у финале завршног турнира пошто су  у полуфиналу савладали краљевачку Рибницу са 3:1 (25:17, 25:21, 21:25, 25:13).

Финална утакмица Купа Србије игра се сутра од 18 сати у новосадској хали Спенс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара