Читај ми!

Звезди трофеј Купа Србије

Одбојкашице Црвене звезде освојиле су Куп Србије пошто су у финалу у Лазаревцу савладале Спартак из Суботице са 3:0. Одбојкашицама Звезде ово је 15. титула у националном купу.

Одбојкашице Црвене звезде освојиле су трофеј Купа Србије пошто су вечерас у Лазаревцу, у финалу завршног турнира, савладале екипу суботичког Спартака са 3:0 (25:21, 25:20, 25:13).

До укупно 15. трофеја државног купа одбојкашице црвено-белих су дошле после боље игре током већег дела сусрета. Испоставило се да је пресудан био први сет, у коме су Суботичанке водиле, али је Црвена звезда у финишу преокренула резултат и први пут повела са 17:16.

Добијени први сет као да је дао крила играчицама Црвене звезде, а са друге стране, Суботичанке до краја нису успеле да се врате у прави ритам.

Капитену црвено-белих Ани Бјелици победнички пехар Купа Србије предао је председник националног савеза Александар Боричић.

После меча тренер "црвено-белих" Ратко Павличевић истакао је да му нова титула много значи.

"Играли смо стрпљиво и успели да се изборимо у тешким ситуацијама", рекао је после меча Павличевић.

Одбојкашицама Црвене звезде ово је 15. титула у националном купу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се