Читај ми!

Звезди одбојкашки дерби

Црвена звезда победила Партизан са 3:1 у дербију 15. кола Супер лиге Србије. Црвено-бели су остварили 14. победу и убедљиво воде на табели. Меч у "Пиониру" био је неко време у прекиду због инцидента који су изазвали Звездини навијачи.

Одбојкаши Црвене звезде савладали су вечерас у Београду екипу градског ривала Партизана са 3:1 (25:20, 25:18, 22:25, 25:19), у дерби утакмици 15. кола првенства Србије.

Црвено-бели су заслужено славили против актуелног шампиона, трећи пут ове сезоне, након што су их надиграли у Суперкупу и у првенству. Остварили су 14. победу у убедљиво воде на табели.

Црвена звезда је била убедљива у прва два сета, а затим је Партизан искористио пад у игри противника и смањио предност на 2:1. У наставку, екипе су биле изједанчене, међутим, у финишу црвено-бели су били сигурнији и сасвим заслужено су победили. Меч је трајао један сат и 52 минута.

Меч у "Пиониру" неколико минута је био у прекиду због инцидента који су изазвали навијачи Црвене звезде. Они су половином четвртог сета упаљачима гађали играче Партизана, али су погодили дечака који је скупљао лопте, па је полиција испразнила део трибина на којем су се налазили изгредници.

Црвена звезда је забележила 14. победу у шампионату, уз један пораз, и води на табели, док Партизан до сада има девет победа и шест пораза.

У преосталим утакмицама 15 кола у суботу играју Млади радник - Рибница, Спартак Љиг - Војводина и Клек - Железниар, а недељу Јединство Стара Пазова - Раднички.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се