Читај ми!

Вечити дерби у Пиониру

Нови спектакл у Београду. Одбојкашки дерби 15. кола шампионата Србије игра се од 18 сати у Хали Пионир, уз директан пренос на Другом програму РТС-а. Одбокаши Црвене звезде и Партизана најавили су велику борбу и позвали навијаче да својим присуством допринесу новом спектаклу у Београду.

До одлуке да се игра у Пиониру дошло је због интересовања навијача оба клуба, а хала Шумице је мала. Цена улазнице је 200 динара, а одбојкаши Црвене звезде и Партизана позвали су навијаче да својим присуством допринесу новом спектаклу у Београду.

Звездин капитен Михајло Митић рекао је да су утакмице против Партизана другачије од осталих и да би његовом тиму победа много значила да се учврсти на првом месту на табели.

"Партизан игра добро и у последње време је почео да ниже победе. Драго ми је што се утакмица игра у Пиониру, увек је лепше кад се игра пред пуним трибинама, тада имамо додатни мотив", рекао је Митић.

Капитен "црно-белих" Никола Мијаиловић рекао је да Звезда фаворит, јер ове сезоне игра одлично.

"Звезда је прва, али сваки дерби је специфичан меч. Очекујем тешку и неизвесну борбу. Надам се да ћемо остварити прву победу у вечитом дербију ове сезоне", рекао је Мијаиловић додајући да се радује пуним трибинама.

Црвена звезда је прва на табели, уз само један пораз, док је Партизан на петом месту са скором 9:5.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се