Читај ми!

Преокрет црвено-белих

У одложеном мечу осмог кола Црвена звезда је славила на гостовању у Новом Саду против Војводине. Београђани су овим тријумфом успели да се врате на другу позицију са пет бодова мање од лидера Радничког, али и два меча мање.

Гости су одиграли сигурније и стрпљивије кад је било најважније, што им је донело велики преокрет и огромна три бода. Поново је Војводина имала проблема са здравственим билтеном. Коректор Мрдак је после дуго времена био у записнику, али још недовољно спреман да заигра.

Ни његова замена Веселиновић није почео меч због болести. На позицији коректора био је Немања Чубрило, иначе средњи блокер.

Повреда Катића, почетком четвртог сета, удаљила је Новосађане још више од победе, иако је било неизвесно све до пред крај. Звезда је блоком дошла до „плус два" (19:17) и ту предност љубоморно чувала до краја. Нису помогле измене Салатићу, који је морао да уведе и болесног Веселиновића.

Војводина НС семе - Црвена звезда 1:3 (25:17, 22:25, 24:26, 22:25)

Мала сала СПЦ „Војводина".
Гледалаца: 500.
Судије: Мирко Јанковић (Ниш), Иван Лазаревић (Шабац).
Трајање меча: 101 минут.
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Н. Чубрило 16, Миросављевић 6, Ивовић 26, Катић 12, Герић 7, Л. Чубрило 7, Капур (либеро), М. Станковић 3, Стефановић, Веселиновић, Коларић, Мрдак. Тренер: Никола Салатић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Копривица 13, Милутиновић 5, Јаковљевић 18, Митић 2, Петковић 27, Ћелић 8, Буцуљевић, Перић, Стоиловић, Околић, Пајић. Тренер: Жељко Булатовић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво