Читај ми!

Куп Србије

Партизан и Воша на завршном турниру

Одбојкаши београдског Партизана и новосадске Војводине пласирали су се на завршни турнир Купа Србије. Сутра се састају Црвена звезда и Млади радник, у понедељак играју Раднички и Рибница.

Црно-бели су у реванш утакмици четвртфинала у Београду савладали Јединство из Старе Пазове са 3:2 (25:23, 24:26, 25:15, 22:25 и 15:10), а у првом мечу су славили са 3:1.

Војводина је у реваншу изгубила у Новом Саду од београдског Железничара са 3:2 (16:25, 29:27, 20:25, 28:26, 15:13), али је прошла даље захваљујући тријумфу од 3:0 у првој утакмици.

У преосталим мечевима четвртфинала, сутра се у Београду састају Црвена звезда и пожаревачки Млади радник, док у понедељак у Крагујевцу играју домаћи Раднички и Рибница из Краљева.

У четвртфиналу Купа Србије играју се по две утакмице, а победници ће изборити пласман на Финални турнир.

У случају да обе екипе остваре по једну победу, пласман у полуфинале избориће тим који има бољи сет количник. Уколико је сет количник идентичан о пласману на Финални турнир одлучиће поен количник из сваке утакмице појединачно. Уколико је и поен количник из сваке појединачне утакмице идентичан, о пласману у полуфинале одлучиће "златни сет".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво