Читај ми!

Звезди само сет

Одбојкашице Звезде изгубиле су у Београду од московског Динама са 3:1 у утакмици четвртог кола Е групе Лиге шампиона. Српском шампиону то је био четврти пораз у елитном такмичењу,

Одбојкашице Црвене звезде изгубиле су на свом терену од Динама из Москве са 3:1 (25:18, 23:25, 25:21, 25:14), у четвртом колу Групе Е Лиге шампиона. Меч у хали Шумице трајао је један сат и 36 минута.

Најефикаснија одбојкашица Звезде била је Ана Бјелица са 17, а Јована Стевановић имала је 12 поена. У руској екипи набоља је била Јулија Морозова са 17 поена.

Најефикаснија Звездина одбојкашица Ана Бјелица рекла је да ако њена екипа настави са оваквим играма у купу и првенству "неће бити проблема.

"Задовољне смо, не што смо освојиле сет, него смо дошле до препознатљиве игре. Нисмо смеле да дозволимо велике падове, да их није било имале би шансу да добијемо утакмицу", казала је Бјелица.

Бојана Радуловић истакла је да су гошће одиграле лошије него у првом мечу који су две екипе одиграле у Москви.

"Динамо је слабије играо вечерас, него у првој утакмици у Москви. Сјајно смо се држале до последњег сета. Надам се да ће нас ово дићи доста у нашој, домаћој лиги", рекла је Радуловић.

Звезда је изгубила и четврту утакмицу и заузима последње место у Групи Е без бодова.

У следећем колу одбојкашице Звезде гостију Скаволинију у Италији 12. јануара следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво