Познати полуфиналисти у групама "Чувари Србије" и "Медији"

Бројна узбуђења обележила су протекли викенд Меморијала на теренима Поско Арене и Завода за спорт и медицину спорта РС у малом фудбалу и у баскету "три на три", док су учесници електронског фудбала ПЕС наставили своја такмичења у играоници КГБ. Први дани такмичења за екипе по позиву протекли су у атмосфери фер-плеја, али и жеље за добром игром и резултатима међу учесницима.

Познати су и први учесници полуфиналних утакмица у групама "Чувари Србије" и "Медији", док су тимови у групи "РТС Ветерани", "Обезбеђење" и "Техника и продукција" сигурни учесници следеће фазе такмичења.

Полуфиналисти групе "Медији" су екипе Српски телеграф, прошлогодишњи победници Меморијала РТ Војводина, Танјуг и Арена спорт, који ће утакмице за улазак у финале такмичња одиграти 28. марта.

Истог дана је и полуфинале групе "Чувари Србије". Сигурни полуфиналисти у овом тренутку су Кадети Војне академије и Ватрогасна бригада док ће баражне утакмице за улазак у полуфинале играти представници екипа БИА, ПС Раковица, КПУ и Комунална милиција.

Наредног викенда, у суботу 14. марта, у Поско арени представиће се представници групе "Ветерани +40", а у недељу екипе групе "Пријатељи".

На теренима Завода за спорт и медицину спорта у недељу 15. марта група "РТС" игра треће коло друге фазе такмичења, поподне су на терену баскеташи. ПЕС се наставља у играоници КГБ, а у недељу 15. марта у РТС клубу биће одржан турнир у шаху.

Резултате групе РТС можете погледату овде.

Резултате групе Медији можете погледати овде.

Резултате групе Чувари Србије можете погледати овде.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво