Завршница Меморијала "Играјмо за 16"

После два месеца дружења на спортским теренима широм Србије, овогодишњи Меморијални турнир РТС-а "Играјмо за шеснаест" полако улази у саму завршницу. Суперфинале ове хуманитарне и меморијалне манифестације у знак сећања на жртве бомбардовања РТС-а и све друге погинуле широм Србије током НАТО агресије на Србију 1999. године је у недељу 9. априла у УСЦ "Вождовац" на Бањици.

Предстојећег викенда, 1. и 2. априла, предстоји скуп свих такмичара у Београду и финалне утакмице по групама.

Најбоље екипе групе Градови: представници градова Пожаревац, Шабац, Врњачка Бања, Бор, Крагујевац, Зрељанин, Ниш и Суботица као и најуспешнији представници група Чувари Србије, Медији, Градови, Партнери и Пријатељи играће за прва места у својим групама.

Први суперфиналиста у малом фудбалу овогодишњег Меморијала (то је екипа из РТС-а) биће познат већ у суботу 1. априла око подне после финалне утакмице у групи РТС између екипе Репортажна кола и Техника и продукција.

У недељу 2. априла у Поско арени играју се финала по групама и полуфинале групе Градови. Наставак такмичења следи у петак 7. априла када играју представници групе Наши, аистог дана и потом у суботу 8. априла у баражним утакмицама биће одлучен други суперфиналиста. Истог дана (субота 8. април) биће познате и екипе из групе Жене које ће играти у суперфиналу.

У суботу преподне у Заводу за спорт и медицину спорта на Кошутњаку финале и утакмицу за треће место играће представници РТС-а у баскету 3 на 3.

До суперфинална у недељу 9. априла када се осим малог фудбала такмичи и у куглању, одржаће се и стонотениски турнир у суботу 7. априла.

Овде можете погледати распоред утакмица за завршницу по групама.

Овде можете погледати распоред утакмица за завршницу групе Градови.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара