Читај ми!

Пожаревац победник турнира "Играјмо за 16" 2016.

Победом против најуспешнијег тима Радио-телевизије Србије, екипе Ветерани, Пожаревљани су освојили трофеј "Играјмо за 16" за ову годину и ласкаву титулу победника Меморијалног турнира Радио-телевизије Србије. 

Најбољи тим групе Градови, Пожаревац, у супефиналу турнира "Играјмо за 16" савладао је екипу Ветерани са 3:1 у сали СЦ Вождовац на Бањици. 

Пехар победничким екипама уручила је кошаркашица Наташа Ковачевић заједно са Оливером Ковачевић, главном и одговорном уредницом Забавног програма. 

У финалу такмичења жена, Комунална полиција је са убедљивих 2: 0 савладала екипу Рад.

Целодневна манифестација у знак сећања на шеснаест погинулих радника РТС-а и све жртве НАТО бомбардовања 1999. године у СЦ Вождовац на Бањици протекла је у сјајној атмосфери и уз подршку великог броја некадашњих репрезентативаца, бивших и данас активних спортиста, спортских радника, пријатеља и запослених у РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво