Почиње баскет „ 3 на 3”

Прве утакмице баскета „ 3 на 3“ у оквиру овогодишњег Меморијала „Играјмо за 16“ одиграће се у недељу 20. марта у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку.

Баскет „3 на 3" у знак сећања на 16 радника РТС-а убијених током НАТО бомбардовања 1999. године игра се већ другу годину , а на иницијативу запослених у РТС-у који више воле игру под обручима уместо малог фудбала. Тимове сачињавају искључиво радници националне телевизије. Ове године учествује 10 екипа, које су подељене у две групе од по 5 екипа.

Поред носилаца Рекреативаца и Пописне Комисије, учествују и екипе ХД3, Ај Њуз, Возни парк, Музичка продукција, Кленови, Спортска редакција, Циркус у најави и Паори.

Поред фудбала и баскета "3 на 3" у оквиру Меморијала оганизује се и турнир у стоном тенису и куглању на дан финала, а ове године то ће бити у недељу 17. априла у спортском центру „Вождовац" на Бањици.

Турнир у баскету играће се од 12 часова и 30 минута до 15 часова у недељу 20. марта, а распоред утакмица можете погледати овде

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се