Читај ми!

Драматична завршница уводног дела „Групе РТС“

Утакмицама трећег кола „Групе РТС“ спуштена је завеса на уводни део Меморијалног турнира „Играјмо за 16“. Право учешћа у следећој рунди такмичења изборила су по два првопласирана тима из све четири групе: Радио Београд, Обезбеђење, Информативни програм, Музичка продукција, Ветерани, ЕКГ, „Повратак отписаних“ и ТВ техника. Они су ушли у састав две новоформиране групе („Д“ и „Ђ“), кроз које ће се борити за право учешћа на завршници Меморијала.

У овонедељном дербију Радио Београд је доживео неочекивано висок пораз (4:0) од колега из Обезбеђења. Упркос томе, „радијаши" настављају такмичење као прваци Групе „А".

Информативни програм, водећи у Групи „Б", истим резултатом победио је последњепласиране „Најгоре до сада", док је Музичка продукција уз доста среће тријумфовала против младог тима „Бебе Возни парк" и тако себи обезбедила друго место и учешће у наставку Турнира.

Ветерани су у Групи „В" извојевали победу од 2:0 над ЕКГ и једина су екипа која, уз максималан број бодова, може да се похвали и чињеницом да је овај део такмичења окончала без примљеног гола.

Из Групе „Г" сви су тимови имали изгледне шансе за пласман на једно од места која воде у наредни круг. На крају су славили „Повратак отписаних" и ТВ техника, а Спортска и „Маторци" су се опростили од даљег такмичења.

Ово коло донело је и промену у врху листе стрелаца, на чије чело је избио Марко Дуроњић (ТВ техника) са укупно 5 постигнутих голова.

Овде можете погледати извештај одиграног трећег кола и табелу на крају првог дела такмичења

Друга фаза такмичења почиње 13. марта, а овде можете видети парове и распоред одигравања.

Сви сусрети играће се у сали Завода за спорт и медицину спорта Србије у Кошутњаку, а почетак првог од укупно четири меча заказан је за 9 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво