Почело такмичење групе Градови

Најуспешније екипе из групе Градови, учесници овогодишњег Меморијалног турнира РТС-а у малом фудбалу данас су почеле завршницу такмичења у СПЦ "Слодес" у Београду.

Почело такмичење групе Градови Почело такмичење групе Градови

Представнике осам екипа, колеге новинаре редакција Дописништва РТС-а и учеснике турнира на почетку дводневне завршнице такмичења у Београду поздравили су Веселин Грозданић, председник Организационог одбора "Играјмо за 16" и Мирослав Медић, представник породица трагично настрадалих радника РТС.

Овом приликом свим појединцима, удружењима, учесницима и дописништвима РТС уручене су пригодне захвалнице за допринос и учешће на овогодишњем турниру "Играјмо за 16".

После овог заједничког скупа учесника групе Градови у хали Слодес представници екипа Бора, Пожаревца, Ниша, Јагодине, Суботице, Ужица, Зрењанина и Крагујевца положили су венце на споменику "Зашто?" испред зграде РТС-а у Абердаревој која је  бомбардована 1999. године и где је погинуло 16 радника РТС-а у ноћи 23. Априла.

На спортском терену узбуђења није недостајло. У групи А прво место освојила је екипа Бора, док је другопласирана екипа из Пожаревца. У наставак такмичења нису се пласирали тимови из Ниша и Јагодине.

У групи Б прва је Суботица, друго место је припало тиму из Ужица, а  екипе Зрењанин и Крагујевац се нису пласирале даље.

У недељу, 5. априла, у првом полуфиналу од 13 часова састају се екипе Бор и Ужице, а у 14 часова у другом полуфиналу Суботица и Пожаревац. Победник групе Градови биће познат после утакмица полуфинала и финала које су на програму од 15 сати у СЦ ПОСЦО Арена.

Група Жене наставља сутра такмичење од 9 часова. Екипе Комунална полиција, Шумарски факултет, Студио Б и бранилац титуле Војна Академија играју у ПОСЦО Арени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво