Меморијални турнир “Играјмо за 16” у Зрењанину

“Водовод” без премца

Екипа ЈКП "Водовод и канализација" победник је турнира у Зрењанину. Ова екипа је у одлучујућој утакмици савладала Дирекцију за уређење града Зрењанина резултатом 6:1.

Победнички пехар капитену екипе "Водовода" Зорану Срдићу предао је Љубомир Станисављев, заменик председника скупштине Града Зрењанина, а медаље је уручио Симо Салапура, генерални секретар Спортског савеза Зрењанина.

Зрењанин је трећу годину заредом један од домаћина тунрира, а овај пут је наступило шест екипа, са више од 60 фудбалера. За најбољег играча и стрелца је проглашен Давор Цаврић из победничког тима, који је мрежу затресао седам пута:

Први пут сам учесник овог турнира, веома сам задовољан организацијом и игром своје екипе. У београд идемо да се прикажемо у најбољем светлу, а што да не и да нападнемо висок пласман, истакао је Цаврић.

Спорт је још једном показао свој хуманитарни карактер. За наредну годину ћемо се трудити да унапредимо организацију и укључимо још више екипа у овај турнир, каже Симо Салапура, генерални секретар Спортског савеза Зрењанина.

Са задовољством смо прихватили покровитељство над овим турниром, јер смо препознатљиви као спортска средина. Посебно је битно што смо се на овај начин сетили настрадалих у бомбардовању телевизије, истакао је Љубомир Станисављев заменик председника Скупштине града Зрењанина.

Победничка екипа ће наставити такмичење у Београду 4. и 5 априла 2015. где учествује још седам градова: Пожаревац, Ниш, Јагодина, Ужице, Суботица, Ниш и Крагујевац. Победник ће добити прилику да се такмичи у завршници турнира, чије финале је заказано за 19. април.

Резултати турнира у Зрењанину - квалификације: Дирекција за изграднју града - Ветерани Дрвара Љиљак 5:0, ЈКП Водовод и канализација - Градска управа 5:0, Фудбалске судије Зрењанина - Полицијска управа Зрењанин 4:0.

Финалне утакмице: ЈКП Водовод и канализација - Фудбалске судије Зрењанина 4:1, Дирекција за уређење града . Фудбалске судије Зрењанина 4:1, ЈКП Водовод и канализација - Дирекција за уређење града 6:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара