Читај ми!

И Пожаревац добио финалисту

У Пожаревцу је одржан меморијални турнир РТС-а "Играјмо за шеснаест", који треба да подсети на наше погинуле колеге у НАТО бомбардовању 1999. године. Победник турнира у Пожаревцу је екипа Маркоп и представљаће Пожаревац на турниру градова 4. априла у Београду.

Иако су били фаворити од самог почетка, спасао их је гол у последњем минуту, па су екипу Електро Мораве победили резултатом 4:3.

"Утакмица је била тврда, добро смо играли, било је мало тензије, нормално као свако финале.", каже Ненад Симић, капитен Маркопа, победничке екипе.

Иако су на другом месту, тим Електро Мораве, уливао је велики страх, не само због одличне игре, већ и због могућности да конкуренција остане без струје.

Бранко Обрадовић, капитен Електро Мораве каже да је то само игра и да не треба да брину. "Посао је посао, игра је игра. Финале носи више адреналина, на крају се закувало, нажалост, изгубили смо."

За треће место борили су се храбра Јусабо керамика која није одустала иако је имала играча мање и екипа АС кладионица, која је наступила са истим бројем играча како би испштовала противника и победила резултатом 5:2.

Већ трећу годину заредом, екипа новинара убедљиво губи, али због сећања на колеге, кажу, покушаће и следеће године.

"Ми својом упорношћу желимо да подсетимо на стари мото "Важно је учествовати", и да се може веровати у немогуће.", рекао је Саша Стевић, представник екипе новинара - РТС Пожаревац.

Турнир је и ове године подржао Спортски савез Пожаревца и Спортски центар Пожаревац.
"Све што је у вези спорта, ми подржавамо, а посебно што је то меморијални турнир, што су изгинули радници", истакла је организаторка програма Спортског центра Пожаревац, Маргита Марковић.

Колега Новица Савић, дописник РТС-а из Пожаревца, сматра да се Пожаревац показао као добар домаћин турнира "Играјмо за 16" по трећи пут. "Имали смо осам екипа, сјајних екипа. Наравно, најбољи иде даље и надамо се да ће достојно представљати наш град."

Екипа Маркоп, представљаће Пожаревац на турниру градова 4. априла у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара