Први финалиста из Ужица

Меморијални турнир у малом фудбалу „Играјмо за 16“ који организује РТС као сећање на колеге погинуле у бомбардовању зграде телевизије 1999.,осим у Београду, од пре три године, игра се и у неколико градова Србије. Међу њима је и Ужице које је добилое и првог финалисту.

У првој групи ужичког турнира нашли су се стари познаници и из  предходних година и са многобројних хуманитарних дешавања у граду- екипе  Црвеног крста, Полиције и Привредника..После међусобних мечева  најуспешнији су били привредници .

-Ми учествујемо већ трећу годину и трудимо се сваки пут максимално и спремни смо да и наредних година будемо на турниру који се игра за погинуле раднике РТС-а- рекао је Драган Васиљевић из екипе „Привредници".

-Црвени крст увек учествује на свим дешавањима у граду која имају хуманитарни карактер . Од почетка смо и на овом турниру и увек желимо да све протекне у духу фер-плеја.- изјавио је Милан Симић из екипе „Црвени крст".

-Ми смо сваке године ту и чак и то што смо изгубили говори да нам је важно да учествујемо. - изјавио је Борис Тодоровић из екипе „Полиције".

Најбољи из прве групе састаће се са прошлогодишњим победником екипом  „Квиско" у петак и они ће одлучити ко ће Ужице представљати на завршном  турниру градова. Своје фудбалско умеће показаће и новинарке и колеге из  нашег дописништва РТС-а појачани ужичким спортским новинарима у  ревијалном мечу са гостима из чајетинског спортског центра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара