Читај ми!

Арена победник групе Медији, Теленор најбољи међу Партнерима

Екипа Арена Спорт савладала је у финалу групе Медији РТВ Војводину са 2:1. Теленор победник групе Партнери. РТК славила у Крагујевцу.

Добили смо победника у конкуренцији медија. Екипа Арена Спорт савладала је у финалу тог дела такмичења РТВ Војводину са 2:1. Партнери су одиграли мечеве трећег кола, док нас у недељу, први пут очекују и такмичерске утакмице у женској конкуренцији.

­Екипа Арена Спорт победник је такмичења у конкуренцији медија. У неизвесном финалу овог дела такмичења, састале су се две најквалитетније екипе - тим РТВ Војводине који је био велики фаворит и Арена спорт која је прошле сезоне играла у суперфиналу турнира.

Резултатом 2:1, Арена Спорт је на крају тријумфовала и изборила бараж меч за улазак у полуфинале са победничком екипом у конкуренцији Пријатеља. 

Стрелци за екипу Арене Спорт били су Драгићевић у седмом и Токановић у 10. минуту, док је стрелац јединог поготка за екипу РТВ Војводине био Жељко Миљанић у 17. минуту утакмице. 

На путу до полуфинала екипа Арена Спорт савладала је тим Блица (Аксел Рингиер Спрингер) са 5:1.

Иако је Блиц повео са 1:0, доминантна екипа Арена Спорта постигла је пет голова за редом. Двоструки стрелац за Арену био је Токановић, док су по један погодак постигли Адамовић, Пајовић и Горан Бињевчевић. 

У другом полуфиналу, РТВ Војводина савладала је екипу Танјуга тек после пенала. У регуларном делу меча резултат је био 1:1, да би после извођења пенала РТВ Војводина славила са 6:5.

После финала Медија и Пријатеља, имамо још једног полуфиналисту Меморијалног турнира "Играјмо за 16", а то је најбољи тим из групе Партнера.

У првом полуфиналном мечу састале су се екипе Трефа и Теленора. Захваљујући двоструком стрелцу Синђићу, као и головима Гаковића, Станојевића и Папића, Теленор је убедљиво тријумфовао над тимом Трефа, са 5:0.

У другом полуфиналном мечу снаге су одмерили домаћини овог дела турнира, екипа Поско Арене и тим Спортског центра Слодес. Можда зато што је играо на свом терену, бољи је био тим Поско Арене, који је славио са 5:2. За домаћина стрелци су били Милош Денић и Никола Станковић, као и троструки стрелац Андреј Станковић. За тим Слодеса поготке су постигли Шамшал и Ерац.

Ипак, у финалној утакмици екипи Поско Арене овај пут није помогло то што су играли "код куће". И поред неизвесности до самог краја меча и веома добре игре оба тима, захваљујући прецизности Милоша Станковића ипак је тријумфовала екипа Теленора, са коначних 1:0.

Полуфинале турнира "Играјмо за 16" све нам је ближе.

Следеће на терен излазе екипе из групе Градова, које су подељене у 2 групе. Њихове утакмице су на програму 5. априла. Група А надметаће се у Поско Арени, док ће група Б играти у спортском центру Слодес.

После групе А, наредне седмице очекују нас и утакмице Б групе у конкуренцији дама. Екипе Шумарског факултета, Студија Б, Радио Београда и Јутарњег програма РТС-а надметаће се за пласман у полуфинале женског дела такмичења.

РТК славила у Крагујевцу

Протеклог викенда у Крагујевцу су одигране полуфиналне и финална утакмица Меморијалног турнира РТС-а „Играјмо за 16" у Групи Пријатељи.

Победник турнира бориће се за учешће у великом финалу које ће бити одиграну у Београду 13. априла.

Учешће у полуфиналу избориле су екипе Дописништва РТС-а, градске Телевизије Крагујевац, Машинског факултета и Градске управе.

У првом полуфиналном мечу са голом разлике, победу је однела екипа Градске управе и изборила учешће у финалу са Телевизијом Крагујевац која је савладала екипу Машинског факултета. Машинци су у ревијалном мечу са екипом РТС-а обезбедили треће мсто.

Финале одиграно овог викенда победу је донело Екипи телевизије Крагујевац која је са убедљивих 3-0 савладала Градску Управу и тако обезбедила учешће у завршници меморијала у подгрупи Градови која ће бити одиграна овог викенда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво