Читај ми!

Дом здравља нишки победник

Екипа Дом здравља Ниш победник је овогодишњег турнира "Играјмо за 16" у Нишу. Екипа Дома здравља ће 5-6. априла представљати Ниш у Београду и играти за победника групе "Градови", у којој су и Пожаревац, Зрењанин, Ужице, Бор, Јагодина, Крагујевац и Суботица.

Екипа Дом здравља Ниш победник је овогодишњег турнира „Играјмо за 16" у Нишу. Екипу Нишка лоза-Балкан рок у финалној утакмици савладали су резултатом 3:0. Два поготка постигао је Дарко Врзић, а један гол Милош Златковић, који је њиме постао и најбољи голгетер турнира.

Пехар је победничкој екипи уручио Дејан Драгојевић - брат нашег трагично настрадалог колеге Драгорада.

У спортској хали „Чаир" у Нишу одиграна је завршница 15. Меморијалног турнира РТС-а „Играјмо за 16".  Учествовало је 15 екипа, а одиграно је 26 утакмица и постигнуто 143 гола. Цео турнир је  протекао у духу промовисања акције Министарства омладине и спорта Републике Србије „Фер плеј је победа".

У оба полуфинална меча је било нерешено, па су финалисти турнира добијени после извођења пенала:

Нишка лоза-Балкан рок - КЗМ Бела паланка 5:4 ( 1:1 )

Дом здравља Ниш - Полицијска управа Ниш 3:2 ( 2:2 )

Екипу Нишка лоза-Балкан рок у финале је одвео погодак Данила Џудовића, а екипу Дома здравља погодак Дејана Јовановића.

Екипа Дома здравља ће 5-6. априла представљати Ниш у Београду и играти за победника групе "Градови", у којој су и Пожаревац, Зрењанин, Ужице, Бор, Јагодина, Крагујевац и Суботица.

Победник групе Градови даље учествује 12-13. априла у Београду, када би требало да се добије свеукупни победник овогодишњег 15. меморијалног турнира, уз директан пренос на РТС. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво