Читај ми!

Информативни чека Обезбеђење

Екипе Информативног програма и Обезбеђења играће у финалу РТС-овог дела турнира на 15. меморијалу Играјмо за 16. и то наредне суботе, 22. марта у Поско Арени.

Дошли смо до саме завршнице РТС-овог дела турнира и до финалне утакмице у којој ће снаге одмерити, по свему, две најквалитетније екипе.

У питању су тимови Информативног програма и екипа Обезбешења РТС-а.

У првом полуфиналу, Обезбеђење је словило за фаворита против Спортске редакције, међутим популарни ,,Спортисти'' пружили су невероватан отпор ,,Безбедњацима''.

Иако су фудбалери Обезбеђења имали константну иницијативу и нападали су до самог краја мече, Спортска се херојски бранила и издржала до краја. Није било голова, тако да се приступило извођењу пенала.

Концентрацију је задржао тим Обезбеђења, за који су прецизни били браћа Никола и Бранислав Букумировић, као и Иван Ранковић.

За спортску су погађали Мишић и Ђуровић, док је већ у првој серији промашио Петровић, тако да је Обезбеђење дошло до новог финала Меморијалног турнира Играјмо за 16.

После пенала: Обезбеђење 3, Спортска редакција 2.

У другом полуфиналу, велики фаворити за освајање турнира, екипа Информативног програма успела је да слави против Радио Београда такође 3:2, али у регуларном делу игре.

Стрелци за популарне ,,Информативце'' били су Николић, Марковић и Јанковић, док су за Радио Београд голове дали Цолић и Вукотић.

У финалном сусрету, 22. марта у Поско Арени, играће се најпре дуел за треће место између Спортске редакције и Радио Београда. Тај меч почеће у 12 часова и 20 минута.

Од 13 часова и 20 минута, у финалу РТС-овог дела турнира, гледаоци у Поско Арени имаће прилику да прате и велико финале између Обезбеђења и Информативног програма.

Победник тог меча играће у великом финалу 13. априла против победника другог дела турнира у којем наступају екипе пријатеља, медија, партнера и дијаспоре.

Тог 13. априла добићемо победика 15. меморијалног међународног турнира у малом фудбалу Играјмо за 16.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара