Читај ми!

Пливачице обарају рекорде

Ребека Сони оборила светски рекорд у полуфиналној трци на 200 метара прсно. Холанђанка Раноми Кромовиђојо оборила олимпијски рекорд на 100 метара слободно, такође у полуфиналу. Очекују нас узбудљиве финалне трке.

Америчка пливачица Ребека Сони оборила је данас светски рекорд у полуфиналу трке на 200 метара прсно, на Олимпијским играма у Лондону.

Сони је пливала 200 метара за два минута и 20 секунди, што је за 12 стотинки боље од ранијег светског рекорда Канађанке Анемеј Пирс из 2009. године.

Ово је пети светски рекорд на овим Играма.

Холандска пливачица Раноми Кромовиђојо оборила је данас олимпијски рекорд на 100 метара слободно у полуфиналној трци Игара у Лондону.

Она је поправила олимпијски рекорд из Пекинга за седам стотинки, пошто је стазу препливала за 53 секунде и пет стотинки.

Финале на 100 метара слободно је сутра на програму ОИ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара