Злато и рекорд за Шивен Је

Кинескиња Шивен Је освојила је злато на 400 метара мешовитим стилом. Млада, 16-годишња пливачица отпливала је време 4:28:43 минута, што јој је осим злата донело и нови светски рекорд. Шивен Је је иза себе оставила Американку Елизабет Бајзел и сународницу Ксуанксу Ли.

Кинеска пливачица Шивен Је освојила је златну медаљу и оборила светски рекорд у дисциплини 400 метара мешовитим стилом. Нови светски рекорд сада износи 4:28:43 минута.

Ова 16-годишња пливачица заостајала је за Мађарицом Катинком Хошжу, али је отпливала сјајно када је на ред дошао прсни стил, када је и оставила све конкуренткиње иза себе.

Сребрна медаља припала је Американки Елизабет Бајзел са временом 4:31:27, док је трећа била такође Кинескиња Ксуанксу Ли.

Хошжу, која је водила од смаог старта, морала је да се задовољи четвртим местом, док је Хена Мајли из Велике Британије била пета.

Кина је такође однела злато у мушкој конкуренцији на 400 метара слободним стилом, јер је бољи од свих осталих био Јанг Сун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво