Новаковић седми у финалу

Репрезентативац Србије у кајаку Марко Новаковић заузео је данас седмо место у А финалу трке једноседа на 200 метара на Олимпијским играма у Лондону.

Марко Новаковић је трку завршио за 37 секунди и 94 стотинке.

Златну медаљу освојио је Британац Ед Мекивер (36.246), сребрну Шпанац Саул Риверо Кравиото (36.540) , а бронзану Канађанин Марк де Јонг (36.657).

Испред Новаковића били су још Француз Максим Бемон (36.668), Рус Јевгени Салаков (36.825) и Мађар Миклош Дудаш (36.830), док је последње место припало Роналду Руху из Немачке (37.553).

Новаковић задовољан

Српски кајакаш у једноседу Марко Новаковић казао је да је задовољан седмим местом на Олимпијским играма у Лондону и оценио је да је то његов тренутни максимум.

"Ово је мој максимум у овом тренутку. По доласку у Лондон циљ је био да се пласирам у финале. Желео сам наравно и више од тога, али није ишло... Задовољљн сам, борио сам се до последњег метра, али момци су били бржи и ја им честитам на томе", рекао је Новаковић.

"Добро сам кренуо, али сам имао један мали кикс. Лоше сам ухватио воду (веслом), то се наравно не види у току трке, међутим, ја сам то осетио. Можда бих био за једно место боље пласиран", додао је Новаковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво