Читај ми!

Орлови уживо: Ивана Шпановић у финалу

Једанаестог дана такмичења у Лондону, сестре Молдован пласирале су се у А финале, а кајакашки четворосед у Б финале. Татјана Јелача завршила такмичење као 13. у квалификационој групи. Рвач Максимовић изгубио прву борбу и враћа се кући. Шпановићева у квалификацијама скока у даљ заузела 11. место и пласирала се у финале..

22.20 - Пробаћу да прескочим лични рекорд у финалу па шта ми Бог да. Покушаћу да што пре стишам емоције, да се лепо одморим, будем што свежија, оборим национални рекорд и да уђем у игру за медаљу, зашто да не, рекла је Ивана после квалификација.

21.09 - Ивана Шпановић пласирала се у финале скока у даљ, пошто је са скоком од 6.41м заузела 11. место у квалификацијама.

20.55 - У трећем покушају, Ивана Шпановић скочила 6.41 и за сада има резултат за финале. Ипак, квалификације још нису завршене.

20.33 - Ивана Шпановић скочила 6,21 метара. Још једна шанса за финале.

20.12 - Шпановићева преступила у првом покушају.

19.19 - Ивана Шпановић у 20 часова почиње квалификације за финале скока у даљ.

14.56 - Срби са различитих крајева света. Алекс Марић и Милорад Чавић у олимпијском селу.

14.32 - Објављена сатница на ватерполо турниру: Србија игра у среду против Аустралије у 16.50 по средњоевропском времену.

14.00 - Рвач Александар Максимовић изгубио борбу у категорији до 66 килограма у квалификацијама од Бајахметова. Пошто је Казахстанац изгубио наредну борбу, Максимовић неће учестовати у репесажу. За њега, Игре су завршене.

13.01 - Сестре Молдован пласирале се у А финале дисциплине 500 метара, пошто су у својој полуфиналној групи заузеле четврто место.

12.01 - Кајак четворосед завршио полуфиналну трку на 1.000 метара као седми у својој групи и учествоваће у Б финалу.

11. 49 - Татјана Јелача завршила такмичење као 13. у својој групи. Коначан пласман биће познат када се заврше квалификације.

11.46 - Сестре Молдован квалификовале се у полуфинале дисциплине 500 метара као треће у својој групи.

11.10 - Татјана Јелача почела квалификације у бацању копља.

10.30 - Кајак четворосед у квалификацијама на 1.000 метара заузео 5. место у својој групи и квалификовао се у полуфинале.

Једанаестог такмичарског дана на Олимпијским играма у Лондону, у уторак, Србија ће имати представнике у кајаку, атлетици и рвању.

Кајакашки четворосед у саставу Миленко Зорић, Ервин Холперт, Александар Алексић и Дејан Терзић весла од 10.30 у квалификацијама, а сат касније то предстоји сестрама Николини и Оливери Молдован у кајаку двоседу.

Атлетичарка Татјана Јелача од 11 сати наступа у квалификацијама у бацању копља, док у вечерњем термину (20.05) Ивана Шпановић стартује у квалификацијама у скоку удаљ.

Рвач Александар Максимовић у категорији до 66 килограма почиње квалификације од 14 сати.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије