Читај ми!

Ватерполисти као "бенседин"

Један неуспешан дан на Олимпијским играма поново су успели да ублаже српски ватерполисти који су у последњем мечу групне фазе савладали Румунију са 12:4. "Делфини" су овом победом обезбедили прво место у групи, а у четвртфиналу играће против Аустралије.

Ватерполисти Србије осигурали су прво место у Б групи олимпијског турнира, пошто су у последњем колу декласирали Румунију са 12:4 (3:0, 3:1, 4:0, 2:3).

Изабраници Дејана Удовичића такмичење у првој фази завршили су са четири победе и једним нерешеним резултатом.

Ватерполисти ће у у четвртфиналу, које се игра у среду, одмерити снаге са Аустралијом, четвртопласираном екипом из А групе.

Овом победом ватерполисти су донекле поправили данашњу суморну слику за српски спорт на ОИ, пошто су се од Лондона опростили одбојкаши и рукометаши.

Током утакмице ни у једном тренутку се није постављало питање да ли ће Србија да победи, већ са колико голова разлике.

Већ после прве четвртине и вођства српских играча од 3:0 видело се да ће утакмица више личити на шутерски тренинг и да ће можда моћи да послужи као добра припрема за четвртфинални дуел.

Неколико пута је селектор Удовичић мењао поставу и пружио шансу великом броју играча. Посебно расположени били су Стефан Митровић и Слободан Никић са по три поготка.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије