Читај ми!

Блог уживо: Вигинс краљ бициклизма

Бредли Вигинс, уколико то и до сада није био, постао херој Британије. Тек петог дана Олимпијских игара домаћин такмичења, Велика Британија, дошла је до прве златне медаље. Фудбалери Бразила са три победе покорили Острво. На Играма избио и први скандал око намештања, и то на мечевима женског бадминтона.

22.30 - Мађарски пливач Данијел Ђурта освојио злато и оборио светски рекорд у трци на 200м прсно.  Рекорд оборила и Ребека Сони у истој дисциплини, али у женској полуфиналној трци. Олимписјки рекорд за Холанђанку Раноми Кромовиђојо.

20.15 - Швајцарски тенисери Роџер Федерер и Станислас Вавринка неће одбранити златну олимпијску медаљу, пошто су данас на Играма у Лондону изгубили у другом колу од изралеског дубла који чине Јонатан Ерлих и Енди Рам са 1:2 (6:1, 6:7, 3:6).

18.47 - Венус Вилијамс поражена у осмини финала олимпијског турнира од Немице Анџелик Кербер резултатом 2:0 (7:6, 7:6). 

18.00 - Фудбалска репрезентација Бразила завршила је групну фазу такмичења на Олимпијским играма са све три победе, пошто је данас у Њукаслу савладала Нови Зеланд са 3:0.

17.25 - Бредли Вигинс, после победе на Тур де Франсу, освојио златну медаљу на Олимпијским играма. Британија одушевљена. 

15.59 - Градоначелник Лондона Борис Џонсон желео да атрактивно прослави прву златну медаљу Британије. Спуштао се низ кабл и заглавио. Нема бриге за британску престоницу, спасиоци избавили првог човека Лондона. 

14.30 - Осам играчица, односно један пар из Кине, два из Јужне Кореје и један из Индонезије, дискавиликовано са Игара због намештања мечева.

13.00 - Велика Британија коначно је освојила прву златну медаљу на Играма. Медаљу домаћину донео женски двојац без кормилара који су чиниле Хелен Гловер и Хедер Станинг.

12.34 - ФИНА одбацила жалбу Шпанаца због контроверзног краја меча против Хрватске. Нема гола за Переза. Бодови остају Хрватима. Непотребно је рећи да су Шпанци бесни. 

11.25 - Организатори израчунали да је дневно око 60.000 седишта на свим борилиштима  празно. Навијачи који нису могли да дођу до карата бесни на оне који су их купили а нису се појавили. Војска и волонтери имају задатак да на празним трибинама, кад год могу попуњавају празна места.

10.00 - Светска бадминтон федерација покренуће истрагу поводом сумњи да су поједини мечеви на олимпијском турниру били намештени. Под истрагом су један пар из Кине, два из Јужне Кореје и један из Индонезије који су на сваки начин покушавали да изгубе своје мечеве не би ли добили што повољнију позицију пред наредно коло.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво