Читај ми!

Милвоки и без Јаниса бољи од Индијане, Лилард поене постизао само у првом полувремену

Кошаркаши Милвоки бакса победили су екипу Индијана пејсерса 109:94 у првом дуелу четвртфиналне серије Источне конференције.

Милвоки је био ослабљен неиграњен Јаниса Адетокумба, али је ипак уписао први тријумф у плеј-оф серији против Индијане.

Уместо Јаниса који је пропустио и последње три утакмице у основном делу НБА лиге због повреде левог листа, екипу Милвокија предводио је Демијен Лилард. 

Сјајну партију је пружио Лилард, нарочито у првом полувремену.  Дуел је окончао са 35 поена, које је постигао у првом полувремену, тачније у првих 24 минута игре, а провео је укупно 38 минута на паркету.

Статистичари бележе да је Лилард са 35 поена у првом полувремену постигао рекорд НБА плеј-офа. Он је три пута у досадашњем делу каријере успевао да у првих 24 минута стигне до 30 и/или више поена. 

Поред Лиларда у редовима Милвокија и Крис Мидлтон је био расположен, што је показао дабл-дабл учинком са 22 поена, 10 скокова и успео је да упише и четири асистенције.

Индијану је предводио најефикаснији кошаркаш на мечу, Паскал Сијакам са 36 поена, 13 скокова и две асистенције. Ипак, у редовима Пејсерса само су још Мајлес Тарнер и Ти Џеј Маконел били двоцифрени са 17, односно 10 поена.

Следећи дуел Милвокија и Индијане на програму је 24. априла, а Бакси ће поново дочекати Пејсерсе.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво