Читај ми!

Богдановић за РТС: Утакмица са Сједињеним Државама у Паризу биће спектакл и добро искуство за нас

Кошаркаш Атланта хокса Богдан Богдановић изјавио је после елиминације из борбе за плеј-оф НБА лиге, да је Чикаго више желео победу, а да он сада размишља о Играма у Паризу.

Кошаркаши Чикаго булса победили су Атланта хоксе у плеј-ин мечу НБА лиге са 131:116. Атланта је елиминисана, а Чикаго ће се против Мајамија борити за осму позицију Источне конференције. 

"Лоше смо играли тимски, поготово на крају меча и на почетку треће четвртине. Они су добра екипа, желим им сву срећу у наставку сезоне. Играли су са већом жељом да победе, имали су доста офанзивних скокова, а ми смо изгубили превише лопти", рекао је Богдановић.

Капитен Србије још није сигуран када ће се вратити у Србију.

"Иду Олимпијске игре у Паризу, сада размишљам о томе, треба се припремити за то. Још нисам правио план и програм, вечерас ћу, биће дуга ноћ", истакао је капитен репрезентације.

Очекује јак тим Сједињених Држава.

"Они стално на Олимпијске игре долазе у најјачем саставу, биће то добра утакмица за нас и добро искуство. Сви ти играчи у једној екипи, то само може на Олимпијским играма да се састави", рекао је Богдановић.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво